479.9 

479.9 

4531 Nyírpazony,
Vasvári Pál utca
4-es főút mellett

Telefon
06 42 212 550
A környék legolcsóbb benzinkútja

Szolgáltatások

Shop

Az OTKÁN töltőállomáson barátságos shop üzlettel várjuk kedves vásárlóinkat, ahol kellemes környezetben fogyaszthatnak el egy finom kávét vagy hideg üdítőt. Természetesen a szakképzett személyzet készséggel áll a rendelkezésükre, ha járművüknek olajra vagy egyéb más üzemeltetési folyadékra van szüksége. Autófelszerelési- autóápolási cikkekkel minden esetben minőségi termékeket vásárolhat vevőbarát árakon. Térjen be hozzánk!

 

Kézi autómosó 0-24 nyitva

Nagy hangsúlyt fektettünk a környezettudatosságra, emiatt a kézi autómosónk a legmodernebb Ehrle típusú mosóval van ellátva, így csekély mennyiségű vízfelhasználással, tiszta és rendezett körülmények között kifogástalanul tisztíthatja le autóját a barátságos kialakítású autómosó szigetek egyikében.
Kézi mosónk a pénztárnál kapható pénzérmével (100 Ft, 200 Ft) működnek.

Hogyan használja?

- A szakképzett személyzet minden kérdésére szívesen válaszol, segítséget nyújt a mosó használatát, működését illetően, hogy Ön költséghatékonyan újjá varázsolja autóját.

- Mindig kövesse a gépen elhelyezett használati útmutató utasításait.

- A mosás során a pisztoly fejét 10-15cm-re tartsa az autó karosszériájától 40-45 fokos szögben a minél hatékonyabb tisztítás érdekében.

- Korszerű új mosóink tisztított vizet használnak, amitől az autó cseppmentesen szárad, így a törölgetéstől akár el is tekinthet.

Gyerekjáték és mégis tökéletes!

1. Tisztítás mikroszemcsés tisztítószerrel

A mikroszemcsés tisztítószert alkalmazó önkiszolgáló magasnyomású autómosás eredményezi a legjobb mosóhatást anélkül, hogy mosókefét használnánk. Ezen eljárás során, a tisztítószer adagolása a magasnyomású vízsugárhoz, mikroszemcsés por formájában történik. A mikroszemcsés EHRLE PowerPearl tisztítószer késleltett oldódású elasztikus szemcséi ezernyi kicsinyke szivacsként hatnak, melyek a lágyított forró vízzel együttesen, pórusmélységig megtisztítják a gépjármű felületét. Vegyük alapul a mozgási energia fizikai alaptörvényét, amely kimondja, hogy az energia egyenesen arányos a sebesség négyzetével. Mivel, a mosóaktív anyagok molekuláris formában kötődnek a vízsugárhoz, a vízpárna tompító hatását kihasználva minimalizáljuk a becsapódási sebességet és így a lakkfelületet védő tisztító - és ápoló hatást érünk el. Ily módon az EHRLE PowerPearl mikroszemcsés tisztítószerrel való tisztításnál - az abrazív (koptató) hatás kizárható. A magasnyomású sugarat egy speciális kerámia fúvókán keresztül juttatjuk a felületre. A legtöbb konkurens önkiszolgáló autómosót gyártó cégnél előírás a tisztítás iránya (felülről lefelé), amely a mi esetünkben nem meghatározó, mivel a mikroszemcsés tisztítószer bármely irányban és bárhol tökéletes tisztítóhatást ér el. Ezáltal az önkiszolgáló járműmosás bárki által, a tisztítás irányától függetlenül, könnyedén elvégezhető. A mosási utasítás és a tisztítási eljárások tanulmányozása nélkül is tökéletes tisztaság érhető el. Hiszen mindnyájan tudjuk, hogy a mosóvendég a Király, aki egyszerűen tiszta autót akar, anélkül, hogy autómosásból doktori disszertációra készülne. A tiszta jármű okozta élményt, a felület kellemesen friss illata is fokozza.

 

2. Öblítés

Az öblítő program tisztavízzel eltávolítja a tisztítószer maradványokat és a leoldott szennyeződést. Ez a program szolgál a felület további ápolásának alapjául. Az adalék nélküli tiszta hideg víz, az áramlás segítségével magával ragadja a felületen maradó szennyeződést, s a legjobb öblítési eredményt biztosítja. Ennél a mosóprogramnál bárminemű adalékanyag alkalmazása csupán szükségtelen költségnövekedést okozna, és semmiféle előnyt nem jelentene a következő lakkvédő program tekintetében.

 

3. Lakkfelület ápolása Nanotechnológiás forró viasszal

A lágyított forró vizet használó vízsugárral, szintetikus úton előállított nanotechnológiás forró viaszt viszünk fel a jármű felületére. A járműfelület optimális védőréteget kap, és a víz lepereg a fényes felületről. A szintetikus előállítású, nanotechnológiás forró viasz esőben, az ablaktörlő működésekor sem kenődik el a szélvédőn. Az EHRLE NanoTitan forró viasz kifényesíti a lakkfelületet, és erős szennytaszító hatással bír. A rovarmaradványok illetve, egyéb biológiai szennyeződések, ezután nem képesek olyan extrém módon megtapadni a lakkfelületen, s ezáltal károsítani a felületet. Egyidejűleg védi a lakkot az erős UV-sugárzástól. A kationos és a nem ionos tensidek együttesen a konzerváló és ápoló hatású összetevőkkel természetes alapanyagokból épülnek fel, s ezért egy koaleszens szűrőn keresztül - figyelemmel a megengedett határértékre - közcsatornába vezethető.

 

4. Foltmentes, önfényező száradás NanoTitan szárítássegítővel

Utolsó mosóprogramként az EHRLE cég lágyított és ásványi anyag mentesített ozmózisszűrt vízzel történő öblítést ajánl, melyhez NanoTitan száradást segítő adalékot kever. A járműmosás utolsó fázisaként eltávolítjuk az ásványi anyagokat (pl.: sók), és ezzel megakadályozzuk a lerakódásukat. Ragyogóan tiszta és foltmentes felületű jármű a mosási eljárás végeredménye! Az EHRLE NanoTitan szárítássegítő adalék kationos tensidjei és nanoszemcséi, kapcsolódván az ápoló hatású összetevőkkel és az illatanyagokkal, visszaadják a lakkfelület eredeti fényét, miáltal a mosóvendég a járműtisztítás és az ápolás eredményével tökéletesen elégedett lesz, s előre örül a következő járműmosásnak.

Autópályamatrica értékesítés

Az egységes magyarországi e-matricás díjszedési rendszerben jelenleg négy járműkategória létezik. A kategóriába sorolás a járművek megengedett legnagyobb össztömege alapján történik. A rendszerben naptári éves, havi (a következő hónap ugyanazon napjáig), heti (a vásárlás napja plusz kilenc nap) továbbá a D1 kategóriában négynapos (a vásárlás napja plusz három nap) és a D2, D3, D4 kategóriában egynapos e-matrica vásárlására van lehetőség. Megszűnt a 4 napos e-matricák szezonalitása, így egész évben egy termékként azonos áron kapható ez a matrica típus. A 4 napos motoros matrica ára a továbbiakban is a D1-es árának az 50%-a.
Telefonkártya értékesítés és feltöltés Töltőállomásunkon mindhárom hazai mobilszolgáltató által működtetett mobiltelefon egyenlege feltölthető vagy lehetőség van feltöltőkártya megvásárlására is. 

                            

Szervizsziget

Keréknyomás beállítás

A kompresszor segítségével ellenőrizheti, illetve beállíthatja a gumiabroncsok megfelelő nyomását. Ha tanácstalan a megfelelő guminyomást illetően, forduljon bizalommal szakképzett személyzetünkhöz.

 

Porszívó

Töltőállomásunkon nagy kapacitású porszívó-berendezés is megtalálható,aminek segítségével autójának belsejét is kitakaríthatja. A porszívó-berendezés a szerviz szigeten található, 100Ft-os érme bedobásával működik. Ha nincs aprópénze, forduljon a személyzethez, akik pénzt váltanak Önnek.

 

Folyadékszint ellenőrzése

Természetesen a szakképzett személyzet készséggel áll a rendelkezésükre, ha járművüknek olajra vagy egyéb más üzemeltetési folyadékra van szüksége.