479.9 

479.9 

4531 Nyírpazony,
Vasvári Pál utca
4-es főút mellett

Telefon
06 42 212 550
A környék legolcsóbb benzinkútja

Termékek

Üzemanyagok

Super 95

A Super 95 benzin belsőégésű, szikragyújtású motorokban használatos üzemanyag. Lepárlási hőmérséklet-tartománya 30°C és 200°C között van. A termék megfelel a CEN (Európai Szabványügyi Bizottság) által kiadott legújabb EN228-as, 95-ös oktánszámú benzin üzemanyagra vonatkozó, az Európai Unió összes országában hatályos európai szabványnak.

 

Gázolaj / Dízel

A gázolaj dízel-motorkban használatos üzemanyag. Általában a kőolaj elsődleges lepárlásával jön létre, lepárlási hőmérséklet-tartománya átlagosan 160°C és 380°C között van. A termék megfelel a CEN (Európai Szabványügyi Bizottság) által kiadott legújabb EN590-es, dízel üzemanyagra vonatkozó európai szabványnak.

 

Adalékok 

Diesel üzemanyagadalék 150 ml

Az adalék rendszeres használata megakadályozza a víz és egyéb szennyező anyagok felgyülemlését az üzemanyagrendszerben, a gyantás, kokszos lerakódások kialakulását az érzékeny porlasztócsúcsokon, dugattyúkon ill. a gyűrűhornyokban. Ezáltal zavartalanná teszi azok működését, könnyebb lesz a hidegindítás, egyenletesebb a motor járása, csökken a fogyasztás és a füstölés, nő a motor élettartama és teljesítménye.
Dermedésgátló hatása révén biztos indítást biztosít még nagy hidegben is.
Használható a legújabb diesel motorokhoz, csakúgy mint a hagyományos adagolós dízel motorral szerelt autókhoz. Biztos teljesítmény nagynyomású rendszerek esetén is: Common Rail (HDI, CDI, TDI). Pumpe Düse (PDTI)

Javasolt adagolás:
A dermedésgátló hatás nagy mértékben függ a gázolaj minőségétől és a külső hőmérséklettől ezért.
télen: 150ml egy tank üzemanyagba ~70 liter
nyáron: 75ml egy tank üzemanyagba ~70 liter

Használat:
Tankolás előtt öntse bele az üzemanyag adalékot a tankba majd tankolja rá a gázolajat.

 

Diesel üzemanyagadalék 1 l

Az adalék rendszeres használata megakadályozza a víz és egyéb szennyező anyagok felgyülemlését az üzemanyagrendszerben, a gyantás, kokszos lerakódások kialakulását az érzékeny porlasztócsúcsokon, dugattyúkon ill. a gyűrűhornyokban. Ezáltal zavartalanná teszi azok működését, könnyebb lesz a hidegindítás, egyenletesebb a motor járása, csökken a fogyasztás és a füstölés, nő a motor élettartama és teljesítménye. Dermedésgátló hatása révén biztos indítást biztosít még nagy hidegben is. Használható a legújabb diesel motorokhoz, csakúgy mint a hagyományos adagolós dízel motorral szerelt autókhoz. Biztos teljesítmény nagynyomású rendszerek esetén is: Common Rail (HDI, CDI, TDI). Pumpe Düse (PDTI)

Javasolt adagolás:
A dermedésgátló hatás nagy mértékben függ a gázolaj minőségétől és a külső hőmérséklettől ezért.
télen: 150ml egy tank üzemanyagba ~70 liter
nyáron: 75ml egy tank üzemanyagba ~70 liter

Használat:
Tankolás előtt öntse bele az üzemanyag adalékot a tankba majd tankolja rá a gázolajat.

 

Benzin üzemanyagadalék 150 ml

Benzinmotorokhoz tervezett üzemanyagadalék. Védi az üzemanyagrendszert, megszünteti a lerakódásokat. Megköti az üzemanyagban található nedvességet, megakadályozza a jegesedést és gázbuborékok kialakulását. Ezáltal könnyebb lesz a hidegindítás, egyenletesebb a motor járása, csökken a fogyasztás és a füstölés, nő a motor élettartama és teljesítménye. Egész évben hasznáható. Elsősorban injektoros autókhoz ajánljuk

Javasolt adagolás -10°C-ig
150 ml adalék 250 l üzemanyaghoz.